• SALVADOR TRAVEL
    Hurgada
    HURGADA LETO 2024
  • HURGADA LETO 2024
  • HURGADA LETO 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje SALVADOR TRAVEL, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, HURGADA LETO 2024

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Paket Aranžmani diretnim letovima na Hurgadu. Posetite neke od najpopularnijih letovališta na svetu, prvenstveno ya ljubitelje ronjenja i snorklinga, potom prelepe resorte sa peščanim plažama okupanim suncem tokom cele godine. Tirkizne vode crvenog mora ne osavljaju ravnodušnim te se turisti vraćaju iz godine u godinu u jednu od najatraktivnijh destinacija kada je u pitanju letovanje. Hurgada LETO 2024

Smene

Paket Aranžmani All Inclusive na 6, 7, 99, 10, 1113 ili 14 noćenja

Napomene o ceni

First Minute LETO 2024

U cenu je uključeno

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd kompanijom Air Cairo, aerodromske takse u iznosu od 85 evra (taksa aerodroma Nikola Tesla 24.08 evra, aerodroma u Hurgadi 32,01 evra, 0.98 evra CAD taksa, YQ,GDS I MF taksa 27,93 evra). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska. Deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu i plaćaju aerodromsku taksu u iznosu od 50 evra. Jedinstvena cena putovanja obuhvata još: hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. Jedinstvena cena putovanja obuhvata još: grupni transfer autobusom od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela, u odlasku i povratku, troškove organizacije i pripreme aranžmana.

U cenu nije uključeno

U cenu putovanja nije uračunato: Ulazna viza za Egipat 25 eur koja se može kupiti na aerodromu u Hurgadi. Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

Cena od
599 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?