• TIME TRAVEL
    Sarajevo
    Izlet Sarajevo
  • Izlet Sarajevo
  • Izlet Sarajevo

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Jednodnevni izleti TIME TRAVEL, Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Sarajevo Jednodnevni izleti, Izlet Sarajevo

2 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Polazak iz Aranđelovca u 00:00h sa dogovorenog mesta. Vožnja do Beograda. Polazak iz Beograda u 01h sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Srbiju preko Šapca, Loznice i Zvornika. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima. Fakultativni izlet Vrelo Bosne. Morfološki, hidrološki i botaničko-hortikulturni fenomen, jedno od najlepših mesta Sarajeva i njegove okoline - Vrelo Bosne. Ujedno, ovo predstavlja i glavni izvor pijaće vode grada Sarajeva. Ovaj lokalitet, stanište je za 20-30 biljnih i oko 20 životinjskih vrsta.
Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Upoznavanje sa duhom prelepog grada na Milljacki,njegovom istorijom i šarmom. Uz priču o razvitak i evoluciju grada kroz istoriji, obilazak Većnice grada. Šetnja kroz Baščaršiju, jednog od glavnih asocijacija na grad Sarajevo. Autentična atmosfera prošlosti Sarajeva, obogaćena starim zanatima koji su povezani vezama kroz generacije naslednika, koji se i danas time bave. Obilazak stare pravoslavne crkve koja se prvi put spominje u spisima 1539. godine, a koja je izgrađena na temelju ranohrišćanske
crkve iz V veka. Nastavak šenje kroz Baščaršiju: priča o Gazi-Husrev begovoj džamiji, Sahat kuli, mestu susretu kultura – East meeting west, jevrejskom kvartu i njihovom značaju za grad Sarajevo. Obilazak istorijskog spomenika Vječna vatra - simbola zajedništva jugoslovenskih naroda u oslobađanju Sarajeva u II svetskom ratu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjem radi odmora. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

Smene

19.10.2024.

Napomene o ceni

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Direktno u agenciji ili putem profakture izdate od strane TA Time Travel - Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja. - Preko tekućeg računa.

U cenu je uključeno

CENA OBUHVATA: - Prevoz autobusom visoke turističke klase - Obilazak grada sa lokalnim vodičem - Usluge turističkog vodiča/pratioca - Troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

CENA NE OBUHVATA: - Putno zdravstveno osiguranje - Individualne troškove - Fakultativne izlete

Cena od
35 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?