• TIME TRAVEL
    Temišvar
    Izlet Temišvar Amazonija
  • Izlet Temišvar Amazonija
  • Izlet Temišvar Amazonija

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Jednodnevni izleti TIME TRAVEL, Rumunija, Temišvar

Temišvar Jednodnevni izleti, Izlet Temišvar Amazonija

2 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Polazak iz Aranđelovca u ranim jutarnjim satima (oko 05h) sa dogovorenog mesta. Vožnja do Beograda. Polazak iz Beograda oko 06h sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Srbiju ka Temišvaru, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Aqua Park Amazonija, nadomak Temišvara. Reč je o jednom od najopopularnijih vodenih parkova na celom Balkanu. Prepustite se vodenim čarima Amazonije koja se prostire na čak 7.500 kvadratnih metara. Ovaj vodeni park omogucice vam da osetite prave čari hedonizma. Od atrakcija za najmlađe u vidu tobogana i vodenih aktivnosti, pa sve to mnoštva sadržaja za odrasle. 2 lenje reke, blizu 60 hidromasažnih sedišta, 10 mesta za vazdušnu masažu, 5 vazdušnih vulkana sa prostorom za masažu vrata i đakuzijem. Otkrijte podvodne vulkane i uživajte u jedinstvenom i opuštajućem čulnom iskustvu, koje će savršeno upotpuniti vaše celokupno iskustvo Amazonije.
Uz doplatu, na raspolaganju su vam i čari spa i Welness centra. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju oko 19h. Vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjem radi odmora. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

Napomena: Amazonija kompleks poseduje povoljne mogućnosti za ručak i večeru. Po ulasku u kompleks, novac se
uplaćuje na narukvicu, nepotrošena gotovina se vraća.

Smene

16.11.2024.

Napomene o ceni

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Direktno u agenciji ili putem profakture izdate od strane T.A. Time Travel. - Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja. - Preko tekućeg računa.

U cenu je uključeno

Cena obuhvata: - Prevoz autobusom visoke turističke klase - Celodnevnu ulaznicu za Amazonija aqua park & spa - Usluge turističkog vodiča/pratioca - Troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

Cena ne obuhvata: - Putno zdravstveno osiguranje - Individualne troškove

Cena od
45 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?