• ROBINSON
    Sofija
    SOFIJA NOVA GODINA 2025
  • SOFIJA NOVA GODINA 2025
  • SOFIJA NOVA GODINA 2025

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Nova Godina ROBINSON, Bugarska, Sofija

Sofija Nova Godina, SOFIJA NOVA GODINA 2025

3 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Polazak 31.12.2024. DNEVNA VOŽNJA        3 dana, 2 noćenja

1.dan BEOGRAD – SOFIJA…( DOČEK NOVE GODINE)

Polazak autobusom za Bugarsku u 07:00 h sa autobuske stanice / BAS NOVI BEOGRAD /, dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora... dolazak u Sofiju. Smeštaj u hotel. Nakon pauze za odmor panoramsko razgledanje grada: Vitoša bulevar, crkva Aleksandra Nevskog (izgrađena u ruskom stilu) sa muzejem fresaka, crkva Sv. Nedelje gde su izložene mošti kralja Milutina, crkva Rotonda (sv. Đorđa), nekadašnja Kraljevska palata, bazilika Aja Sofija itd. Slobodno vreme u centru grada za šetnju i pripremu za DOČEK NOVE GODINE. Doček Nove Godine na trgu u centru grada ili fakultativno odlazak na večeru sa nacionalnim specijalitetima i muzičkim programom …... Noćenje

2.dan SOFIJA – PLOVDIV

... doručak, Slobodan dan za individualno razgledanje Sofije ili fakultativno odlazak u Plovdiv, jedan od najlepših gradova na Balkanu. Panoramsko razgledanje ovog istorijskog grada raznolike arhitekture: Antički amfiteatar iz 2. veka, rimski stadion, crkva svetog Konstantina i Jelene kao i brojni muzeji i galerije, starog utvrđenja iznad reke Marice...Slobodno vreme za individualno razgledanje i posetu muzeja kao i očuvanih aristokratskih vila iz 18. I 19. veka koje su pretvorene u muzeje… Povratak u Sofiju. Slobodno veče, Noćenje...

3.dan SOFIJA – RILSKI MANASTIR - BEOGRAD

doručak, napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualno razgledanje u centru grada. Oko podne polazak za Rilski manastir. Rilski manastir je najveći i najpoznatiji pravoslavni manastir u Bugarskoj. Nalazi se na jugozapadu Bugarske na planini Rili, 117 km južno od Sofije u dolini Rilske reke. Obilazak manastirskog kompleksa (ulaznice se plaćaju individualno). Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večerrnjim satima.…(KRAJ USLUGA)

Povratak: 02.01.2025.

Smene

31.12.2024.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- Prevoz komfornim turističkim autobusom (klima/video) na relaciji iz programa. - Smeštaj u hotelu Svete Sofije 3* u Sofiji na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - kontinentalni). Hotel se nalazi u centru grada. Sve sobe su komforne, dvokrevetne i trokrevetne, TV, tuš – WC. Hotel poseduje recepciju, aperitiv bar, TV salu, restoran. - Razgledanje Sofije sa vodičem po programu - Vodiča - pratioca na putovanju - Troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

- Sve nepomenute i individualne troškove i ulaznice. (ulaznice se plaćaju na lokalitetu i iznose od 3-6 Leva – 1 € oko 1,9 Leva ); - Fakultativni izleti (minimum 20 prijavljenin): - Celodnevni izlet za Plovdiv 25 € po osobi; - Svečana novogodišnja večera 60 – 80 €; - Doplata za jednokrevetnu sobu - 55 €; - Medjunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja.

Cena od
139 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Sofija putovanje Sofija
SOFIJA NOVA GODINA 2025

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?