• FELIX TRAVEL
    Milano
    PUTOVANJE MILANO JESEN 2024
  • PUTOVANJE MILANO JESEN 2024
  • PUTOVANJE MILANO JESEN 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Evropski gradovi FELIX TRAVEL, Italija, Milano

Milano Evropski gradovi, PUTOVANJE MILANO JESEN 2024

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan.  BEOGRAD

Sastanak putnika u 17:00h na parkingu Sava centra (savska strana), polazak u 17:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan. MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, milanska skala.... Slobodno vreme za individualne aktivnosti (oko 9h). Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan. MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERRAVALLE - MILANO

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove, glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i svraćanje do jednog od najboljeg outleta Serravalle. Slobodno vreme za šoping. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan MILANO - JEZERO KOMO - ŠVAJCARSKA - JEZERO LUGANO

Doručak.  Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Švajcarskog jezera Lugano i Italijanskog jezera Komo. Grad Lugano je jedno od mondenskih mesta Švajcarske smešten na obali istoimenog jezera. Izuzetno lep grad sa glavnim trgom Reforma, Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, i prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima. Po dolasku u Lugano opciona šetnja sa vodičem. Slobodno vreme. Nastavak puta do jezera Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom severu zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta:  Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima povratak u Milano i polazak za Beograd.  Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji sa usputnim zadržavanjem radi pauza i obavljanja graničnih formalnosti. 

5. dan. BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

 

Smene

19.09.2024. - 22.09.2024., 08.11.2024. -12.11.2024.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema program putovanja - Smeštaj u Monci 1/2 ili 1/1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni) - Usluge licenciranog pratioca grupe - Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

U cenu nije uključeno

- Međunarodno putno zdrastveno osiguranje - Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3 * - 4€ po noćenju / po osobi i za hotele 4* 5€ po noćenju / po osobi - Doplata za 1/1 sobu - 60 € - Fakultativne izlete: - Đenova i outlet Seravalle - 45 € - Jezero Komo i Lugano - 35 € - Vožnja brodom po jezeru Komo - na licu mesta na upit

Cena od
139 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Milano putovanje Milano
PUTOVANJE MILANO JESEN 2024
Izdvojeno
Milano putovanje Milano
MILANO NOVA GODINA 2025.

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?